Apua ja vinkkejä urheiluvedonlyöntiin

Urheiluvedonlyönti on keino pitää penkkiurheilu mielenkiintoisena ja panosten asettaminen oman kotijoukkueen puolesta tekee usein pelin seuraamisesta tavallista jännittävimmän tapahtuman. Monet lyövät vetoa voittajasta leikkimielisesti kaveriporukan tai perheen kesken – onpa voittajajoukkueen tai matsin lopputuloksen tietämisellä ratkaistu kodin tiskivuorojakin – mutta tästä ei oikein arvanneen henkilön pankkitilin saldo kasva.

Vaikka kunnia ja ”mitäs minä sanoin” -lause saattavat olla kultaakin kalliimpia, suosittelemme sinua lukemaan eteenpäin ja korjaamaan talteen vedonlyöntivinkki – jos toinenkin.

Tunne lajisi ja joukkueesi

Ensimmäisenä tekijänä on hyvä tuntea laji, jonka puolesta laittaa rahansa likoon. Sääntöjä ei tarvitse osata ulkoa etu- ja takaperin, mutta jonkinlainen tietämys pelinkulusta ja mahdollisista tuloksista auttaa määrittämään vedon kohteen ja panoksen määrän mahdollisimman realistisesti.

Jos esimerkiksi tiedät vastapuolen pelanneen heikosti viime aikoina tai oman vierasjoukkueen johtotähden olevan sairaslomalla, kannattaa korottaa kotivoitolle panostettavaa summaa.

Seuraa mediaa ja uutiskirjeitä

Kampanjakoodit ja muut netin veikkauskohteista saatavat online bonuskoodit ovat haluttuja, sillä niiden avulla voi asettaa panoksensa rohkeammin kuin mitä omalla rahalla kenties tulisi tehtyä. Mietitkö, laittaako rasti X ja 2 ruutuun? Tasapeli saattaa olla molempien joukkueiden lähimenestystä tarkastellen todennäköisempi vaihtoehto, mutta vierasvoitolla on huomattavasti parempi kerroin.

Ei hätää, jos taskustasi löytyy esimerkiksi kaveria samalle veikkauspaikalle suosittelusta saatu 100€ bonusraha tai uusille asiakkaille annettu bonus, voit sijoittaa saadun ilmaisrahan kohteelle 2 tai vaikka asettaa vedon molemmille kohteille.

Muista mahdollisia urheiluvedonlyönnissä käytettyjä bonuksia ovat nettikasinoilta tutut tervetuliaisbonus, talletusbonus tai bonus, joka myönnetään mobiililaitteella pelaaville käyttäjille. Ajankohtaisia bonuksia kannattaa metsästää pelipaikkojen uutiskirjeitä ja sosiaalisen median kampanjoista. Esimerkiksi Facebook ja Twitter ovat usein käytettyjä kanavia kampanjoiden julkistamiseen niiden kattavan levikin ansiosta.

Pidä pää kylmänä

Urheiluvedonlyönnissä kiirehtiminen ja pelkään tuntumaan luottaminen harvoin kannattavat. Älä aseta vetoja hetken päähäänpistoksesta ja myönnä rehellisesti itsellesi, jos kotijoukkue ei ole parhaassa iskussa. Vedon asettaminen vastapuolen voitolle ei ole maanpetos. Vaikka tappio voi kirvellä, olemme varmoja, että pelitilille siirtynet voittoeurot helpottuvat tuskaa kummasti.