Matka Las Vegasiin

Kukapa ei olisi kuullut Las Vegas –nimisestä kaupungista, sillä monet elokuvatkin sijoittuvat Las Vegasiin. Kaikkihan tietävät, että Las Vegas on yksi maailman suurimpia pelikaupunkeja.

Las Vegas on rakennettu Yhdysvaltoihin, Nevadan autiomaalle, mitä ei uskoisi kun katsoo värikkäiden, vilkkuvien mainoskylttien sekamelskaa. Las Vegas on ylellisyyttä, viihdettä, yöelämää, pikavihkimisiä ja uhkapeliä!

Las Vegas voi olla paljon muutakin, kun antaa sille tilaisuuden, sillä tutustuminen Vegasin kuuluisimpaan katuun, Las Vegas Stripiin, tulee olemaan elämys. Kuusi kilometriä erilaisia, toinen toistaan upeampia hotelleja ja kasinoita, sekä mahtavia hotellien sisäpihoja, jotka on todellakin sisustettu suunnittelijan mitä mielikuvituksellisimmilla visioilla.

Las Vegas pääsee eniten oikeuksiinsa illalla auringon laskettua, kun hotellien valaistukset pääsevät loistamaan.

Nähtävyyksiä on myös luonnossa, sillä kun kerran ollaan Las Vegasissa, on myös nähtävä omin silmin kuuluisa jylhä Grand Canyon, jonne tehdään säännöllisesti bussimatkoja Las Vegasista. Las Vegas Bellagion upeat suihkulähteet ovat mahtava visuaalinen ilmestys, kun korkeat vesimassat nousevat ja suihkuavat taivaalle musiikin tahdissa.

Stratosphere Tower on lievästi kuvailtuna hiukkasen korkeampi näköalatorni kuin Tampereen Näsinneula, nimittäin tornilla on korkeutta noin 350 metriä, joten Las Vegas avautuu upeasti koko komeudessaan. Tornissa on myös huvilaitteita, sekä hieno ravintola, jossa voi nauttia vaikka yleellisen illallisen.

Lapsille löytyy oma museo, joka on pullollaan aktiviteetteja ja nähtävää juuri lapsille, ja samalla lapset oppivat leikin varjolla uusia asioita. Kaiken kaikkiaan Las Vegas tarjoaa jokaiselle jotain; uhkapeliä, nähtävyyksiä, lapsille elämyksiä ja lukemattoman määrän kauppoja, joissa voi tehdä ostoksia vaikka ympäri vuorokauden.

Itse lento Suomesta Las Vegasiin vie tietenkin hitusen enemmän aikaa kuin lennot esimerkiksi Espanjaan, sillä matka on pidempi, joten reissussa on huomioitava myös välilasku. Hotellit ovat pääsääntöisesti lähellä keskustaa, eli kävelymatkan päässä, ja auton vuokraus on hyvä vaihtoehto, jos haluaa olla riippumaton tutustuessaan Las Vegasiin. Matkanjärjestäjät tarjoavat myös erilaisia pakettiratkaisuja, joihin voi yhdistää myös auton.