Vedonlyöntipanoksilla lisäjännitystä peleihin

Jos mietit hyviä vedonlyöntisivustoja, niin kannattaa ainakin huomioida seuraavia asioita. Sivuston tulee tarjota hyvät kertoimet, siellä tulee olla paljon pelikohteita, etenkin juuri suomalaisille pelaajille suunnattuja ja sivuston kannattaa olla suomenkielinen. Myös nopeat voittojen maksut, verottomat voitot ja se, että sivusto on tunnettu ja hyvämaineinen takaavat hyvän pelikokemuksen. Onhan se totta, että vedonlyöntisivustolla on turhaa ja tylsä pelata, jos siellä ei ole kunnollisia kertoimia.

Suomalaiset pelaajat arvostavat sitä, että sivustolla on kunnon kohteita, ja tarjolla täytyy olla niin otteluita kuin sarjoja. Ainakin jääkiekko, jalkapallo ja formula tulee olla kohteina, jotta sivusto pelaajia kiinnostaa. On tärkeää myös, että pelaaminen voi tapahtua suomeksi ja varsinkin asiakaspalvelun suomenkielisyys on tärkeää. Sillä liittyyhän pelaamiseen aina raha-asiat, ja ne on kuitenkin mukava hoitaa omalla kielellä. Mikään ei ole ikävämpää kuin odottaa viikkoja, että voittomaksut tipahtaisivat tilille, joten nopeat ja turvalliset maksut ovat sivuston tärkeitä ominaisuuksia. Tuntemattomat firmat saattavat tarjota paremman bonuksen kuin hyvämaineinen vedonlyöntisivusto, mutta aina, jos laitat rahaa tuntemattomiin sivustoihin, otat riskin. Vedonlyöntisanoja ja -termistöä on paljon, ja sen sisäistämiseen kannattaa myös kuluttaa muutama minuutti aikaa, niin pelaaminenkin sujuu sitten huolettomammin.

Vedonlyönnissä juuri kertoimet ratkaisevat. Vetoja tehdessä ei kannata pitää mielessä sitä lempi- tai inhokkijoukkuetta, vaan todennäköisyydellä on hyvinkin suuri merkitys. Kertoimet kannattaa asettaa prosentuaaliseen muotoon esim. 45 – 30 – 25. Eli jos luulet, että kotijoukkueella on 45%:n mahdollisuus voittaa ottelu, voit laskea, millä kertoimella ottelua kannattaa pelata, jotta jäisit voitolle ajan myötä. Kerroin lasketaan seuraavasti: 1 / 0,45 = 2,22. Jos sitten vaikka sivustolla on laitettu kotijoukkueelle kertoimeksi 2,25, kannattaa kohdetta pelata.

Urheiluvedonlyöntiä voi netissä harjoittaa tällä hetkellä melkeinpä millä vedonlyöntisivustolla tahansa ja sitä voi pelata lähes lajissa kuin lajissa. Suosituimpia lajeja ovat kuitenkin jalkapallo, jääkiekko ja koripallo. Myös formuloita, tennistä, golfia, mäkihyppyä ja nyrkkeilyäkin pelataan ahkerasti. Hieman tuntemattomampia pelejä löytyy myös joukosta, kuten vesipallo, kriketti ja cyclocross. Tärkeimmät pelimuodot urheiluvedonlyönnissä ovat pitkäveto, tulosveto ja voittajaveto. Pitkävedossa valitaan kumpi joukkueista voittaa vai päättyykö kohde tasan. Tulosvedossa veikataan tulosta eli sitä, miten ottelu päättyy. Voittajavedossa sen nimenkin mukaisesti veikataan voittajaa. Useilla urheiluvedonlyöntisivustoilla on tarjolla paljon pohjoismaisia kohteita.

Vedonlyöntisivustoilla vilkkuvat bonukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Bonuskoodit ovatkin hyviä ominaisuuksia vedonlyöntisivustolla, ja niitä pelaajien kannattaa hyödyntää. Sillä onhan se lisää pelirahaa tilille ja saat hiukan vapautta ja varmuutta kohteiden valintaan, eikä aina se huono pelionni tyhjennä tiliäsi. Bonuksen prosentteja tulkitaan seuraavasti: bonuksen prosentti viittaa talletukseesi. Se on kuitenkin maksimissaan 100€. Eli, jos sivustolla on bonuksena seuraavanlainen 100% / 100€ bonus, niin silloin bonuksesi on yhtä suuri kuin talletuksesi. Jos siis talletat 50 € saat 50€ bonuksen ja, jos talletat 150€ saat 100€ bonuksen. Bonukset täytyy kierrättää eli ne tulee käyttää useampaan kertaan vedonlyöntiin, ennen kuin rahat voi nostaa. Jokainen vedonlyöntitoimisto ilmoittaa omat bonusten säännöt sivuillaan, joten niihin kannattaa tutustua erikseen. Sivustojen tarjoamista bonuksista voi toki kieltäytyä, sillä pelitili on mahdollista avata ilman, että lunastaa bonuksen. Mikäli haluat tutustua tarkemmin vedonlyönnin maailmaan, niin kannattaa lukea siihen liittyviä kirjoja.